• INTRODUCERE: Site-ul soul-rain.ro este un site de comert electronic pentru vinzarea produselor prezentate.
 • DREPTURI DE AUTOR Intregul continut al site-ului soul-rain.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale – este proprietatea BionaturaPlus si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul soul-rain.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. soul-rain.ro ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului, fara acordul scris al proprietarului acestuia.
 • LEGATURI soul-rain.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
 • MARCI soul-rain.ro ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcilor si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
 • COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. soul-rain.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site, nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera proprietarului soul-rain.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, soul-rain.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
 • SECURITATEA INFORMATIILOR Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea soul-rain.ro nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
 • DECLINAREA RESPONSABILITATII Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Wellness Plus International nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) soul-rain.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, siteul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta noastra. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta soul-rain.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de la soul-rain.ro dar nu si alte despagubiri. soul-rain.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Valoarea maxima a obligatiilor International fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de soul-rain.ro de la acest client. soul-rain.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. soul-rain.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
 • RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE Conform OG 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris catre soul-rain.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. soul-rain.ro are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate. De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.
 • GRESELI DE TIPARIRE soul-rain.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • GARANTIA PRODUSELOR Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).
 • TAXE SUPLIMENTARE Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Preturile prezentate includ TVA.NU se percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului
 • FORTA MAJORA soul-rain.ro, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa soul-rain.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la soul-rain.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de , virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Wellness Plus soul-rain.ro l, erorile de operare, greva etc.
 • DISPUTE SI CONFLICTE Orice conflict aparut intre soul-rain.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
 • CONDITII LEGALE Site-ul soul-rain.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
 • DISPOZITII FINALE Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.