SOUL 6
Noi folosim semintele ca fundament al produselor noastre. Incearca-le si afla pe propria piele ce pot face pentru sanatatea ta!

Rain International va ofera suplimente nutritive revolutionare din anul 2011.
Misiunea Rain International este simpla: ajuta oamenii de pe intreg mapamondul sa duca un trai mai bun si sanatos. Ne straduim sa realizam aceasta misiune in fiecare zi prin intermediul cercetarilor noastre neobosite, a constantelor inovatii din acest domeniu si prin uimitorul suport al partenerilor / distribuitorilor nostri.
Rain International este o entitate independenta complet, cu libertatea si capacitatea de a distribui produsele noastre nutritive unice in intreaga lume! Prin achizitiile recente si cresterea continua, produsele Rain International sunt disponibile in America de Nord, Asia, Europa si aproape pe tot mapamondul.
Suntem mandri sa fim o companie cladita de catre distribuitori, pentru distribuitori. Devenind distribuitori Rain International va veti imbunatati atat sanatatea, cat si situatia materiala cu modul de viata Rain International. Toti membrii echipei noastre de conducere sunt sau au fost distribuitori la inceput.
De ce folosim semintele? Pur si simplu semintele sunt fundatia vietii. Semintele au stat la baza sanatatii de mii de ani. Culturile antice chiar au venerat semintele pentru puterile lor curative si nutritive. Datorita cercetarilor noastre, am fost in masura sa luam aceste valori nutritive si sa le aplicam ca fundament pentru fiecare dintre produsele noastre. Puteti afla mai multe despre asta vizitand pagina noastra ingrediente Soul Rain.

belkapalmer